نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

حاضر جوابي كودك تا زماني كه با ناسزا و توهين همراه نباش طبيعي و حتي شيرين است. كودكان وقتي زبان باز مي‌كنند علاقه دارند تا به تمام صحبت ها پاسخ دهند. اين پاسخ ها به دليل علاقه شان به صحبت كردن است. كودكان به دلايل بسياري شروع به حاضر جوابي مي‌كنند كه يكي از اصلي ترين علل حاضر‌جوابي، استقلال يافتن كودك‌است. كودكان در آغاز زندگي با شنيدن كلمات و واژه ها از زبان خانواده و اطرافيان با جمله بندي ها آشنا مي‌شوند. براي جلوگيري حاضر جوابي كودك بايد در شيوه رفتاري خود تجديد نظر كنيد و از روانشناس براي راهنمايي كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تربيت كودك كليك كنيد.

منبع: حاضر جوابي كودك | علت حاضر جوابي بچه ها

حاضر جوابي كودك

حاضر جوابي كودك اگر با ناسزا و توهين به اطرافيان همراه باشد، آزار دهنده است. حاضر‌جوابي ها گاهي به دليل سن پايين كودك و خود شيريني است. گاهي به دليل يادگيري كلمات جديد است و گاهي با ناسزا و توهين اطرافيان همراه است. تا زماني كه كودكان در اين دوران هستند بايد به دنبال جلوگيري از اين رفتار باشند. اما اگر در دوران كودكي اين رفتار اصلاح نشود ديگر نمي‌توان كودكان را كنترل كرد. خانواده ها دوست دارند كه فرزندانشان به استقلال برسد اما استقلال و دفاع از حق با حاضر جوابي ها متفاوت است. براي جلوگيري از حاضر جوابي ها و آموزش دفاع از حق به كودكان از روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

دليل حاضر جوابي كودك

حاضر جوابي كودك دلايل زيادي دارد كه بيشتر در كودكان 2 سال به بالا ديده مي‌شود. در ادامه در رابطه با علل حاضر‌جوابي كودك توضيح داده ايم.

  • كودك مي‌خواهد به والدين بگويد كه از دستورات شما خسته شده است و نياز به دفاع از حق بيشتري دارد.
  • احتمالا اعضاي خانواده به راحتي به يكديگر با زبان حاضر جوابي صحبت مي‌كنند.
  • گاهي دليل حاضر‌جوابي كودك رسيدن به استقلال بيشتري است.
  • گاهي حاضر‌جوابي كودك نشان از دلسردي، اضطراب و ناراحتي كودك است.
  • يكي از دلايل حاضر‌جوابي كودك، يادگيري مهارت هاي زباني است.
  • حاضر جوابي كودك گاهي به آنها حس امنيت و راحتي مي‌دهد.
  • كودك با واژه هاي جديدي آشنا شده است كه علاقه دارد از آن استفاده كند.
  • گاهي حاضر‌جوابي كودك نشان از اين است كه كودك مطمئن است كه والدين و اطرافيان او را دوست دارند. عليرغم هر رفتاري كه از او سر مي‌زند.

راه حل براي حاضر جوابي كودك

هيچ خانواده اي از اينكه فرزندش شروع به حاضر جوابي مي‌كند خوشحال نيست. كودكان در سن رشد و زماني كه با كلمات جديدي آشنا مي‌شوند خيلي علاقه به حاضر جوابي دارند. اما راه حل هاي جلوگيري از حاضر جوابي كودك تا زماني كه در سن كودكي است كارآمد است.

1. در واكنش با حاضر جوابي كودك لحن تان تند نباشد

در وهله اول بايد در مقابل حاضر جوابي كودك آرام رفتار كنيد. استفاده از برخورد بد يا برخورد خيلي خنثي باعث تكرار مداوم اين رفتار در كودكان مي‌شود. زماني كه با حاضر‌جوابي كودك روبرو شديد نبايد از كلماتي مانند “بس كن” يا “ديگه حرف نزن” استفاده كرد. با حفظ خونسردي و آرامش با كلمات مثبت به كودك واكنش نشان دهيد.

2. با توجه به سن كودك رفتار كنيد

كودكان در شروع زندگي آگاه نيستند كه كدام حرف صحيح و كدام حرف غلط است. و هرچيزي كه ياد بگيرند را به زبان مي‌آورند و از كلمات جديد بيشتر استفاده مي‌كنند. همانطور كه گفته شد حاضر جوابي كودك در برخي موارد به دليل كسب مهارت هاي جديد است. بنابراين با كودك برخورد خشن نداشته باشيد و به او استفاده از كلمات در موقعيت هاي مناسب را آموزش دهيد.

3. با كودك همدردي كنيد

در برخي موارد حاضر جوابي كودك به دليل ناراحتي از والدين است. به گونه اي با اين رفتار حرص خود را تخليه مي‌كند. بنابراين با كودك صحبت كنيد و بگوييد كه از ناراحتي او اطلاع داريد و اگر چيزي براي ابراز وجود دارد به شما بگويد. يا شما را از ناراحتي خود مطلع كند.

4. احترام و پيامدهاي رفتار را به كودك بگوييد

حاضر جوابي كودك پيامدهايي را به دنبال دارد و اگر تا بزرگسالي ادامه داشته باشد دائم شخص را با چالش روبرو خواهد كرد. به كودك بگوييد كه حاضر‌جوابي عواقب خوبي به همراه ندارد و اين رفتار باعث برخورد با مشكلات خواهد شد. با يك مثال به او توضيح دهيد كه حاضر جوابي در محل كار در نهايت باعث بحث و اخراج تو خواهد شد. و پيامدهاي حاضر جوابي با ديگران را به طور كامل براي او باز كنيد.

5. رفتار مناسب كودك را تشويق كنيد

زماني كه عواقب حاضر جوابي كودك را توضيح داديد. حال رفتارها و فعاليت هاي مثبت او را تشويق كنيد. اگر كودك در برابر ناراحتي يا دلايلي كه باعث حاضر‌جوابي مي‌شد به شيوه ديگري رفتار كرد، او را تشويق كنيد و بگوييد كه متوجه رفتار درست او شده ايد.

6. در رفتار خود دقت داشته باشيد

والدين الگوي كودكان هستند. گاهي حاضر جوابي كودك به دليل رفتاري است كه از والدين فرا گرفته است. در رفتار خود دقت داشته باشيد و به گونه اي رفتار كنيد كه حاضر‌جوابي براي كودك مساله طبيعي نباشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه والدين سمي كليك كنيد.

7. از روانشناس كمك بگيريد

والدين آگاه براي حاضر جوابي كودك خود به دنبال راهكارهاي كارآمد هستند. اين كه او مي تواند سريع پاسخي دهد نشان از وجود يك هوشي است كه در مسير بد قرار گرفته. روانشناس و مشاورين كودك به شما و فرزندتان در اين زمينه كمك رساني خواهد كرد، تا بتوانيد اين انرژي را در مسيري صحيح پرورش دهيد. روانشناس با ريشه يابي و بررسي دليل رفتار كودك بهترين راهكارها را به والدين ارائه خواهد داد.

كلام آخر

هميشه حاضر جوابي كودك بي ادبي نيست. گاهي حاضر جوابي و استفاده از كلمه “نه” براي دفاع از حق و زورگويي ها لازم است. اما اگر اين حاضر جوابي ها همراه با ناسزاگويي باشد حتما بايد اصلاح شود. كمك روانشناس و دريافت راهنمايي از مشاورين متخصص در حوزه كودك در زمينه حاضر‌جوابي كودك حائز اهميت است. خانواده ها براي رشد مناسب و سالم كودك خود با توجه به رفتارهاي گوناگون بايد از روانشناس كمك بگيرند. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه حاضر‌جوابي كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حاضر جوابي كودك | علت حاضر جوابي بچه ها

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/11  ] [ ۱۰ ] [ ninimind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب